AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industri

 • masa pelepasan:2022-09-05 13:10:41
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:244
 • Penerangan pantas:

  Andijan,Apabila pengubah kuasa berfungsi dengan muatan penuh, ia memerlukan muatan reaktif besar. Muatan reaktif ini akan disedi

Kandungan artikel

Apabila pengubah kuasa berfungsi dengan muatan penuh, ia memerlukan muatan reaktif besar. Muatan reaktif ini akan disediakan oleh sistem bekalan kuasa dan distribusi. Jika volum pengubah terlalu besar, ia tidak hanya akan meningkatkan pelaburan projek awal, tetapi juga membuat pengubah berfungsi dengan muatan penuh atau muatan untuk masa yang panjang, mengembangkan nisbah kehilangan muatan penuh,AndijanHarga pengubah terbenam minyak, mengurangkan faktor kuasa dan meningkatkan kehilangan Internet. Operasi seperti ini bukanlah pembangunan ekonomi atau saintifik.

Bagaimana untuk mengurangi kegagalan pengubah jenis kering?

AndijanPertama-tama, walaupun pengubah jenis kering mempunyai perlawanan kelembapan yang kuat, ia secara umum struktur terbuka atau sangat mudah untuk kelembapan, terutama tahap izolasi pengubah jenis kering yang dihasilkan dan dihasilkan di China adalah rendah (grad penahan api rendah). Oleh itu, pengubah jenis kering hanya boleh mendapatkan kestabilan tinggi apabila kemanusiaan udara berada di bawah %. Dry type transformer shall also prevent long-term shutdown to prevent serious moisture. Apabila nilai perlawanan mendarat kurang dari / V (tegangan operasi), ia menunjukkan bahawa pengubah adalah lambat serius, dan operasi percubaan akan dihentikan.

Pengubah kuasa milik peralatan elektrik yang relatif kekal, dan kita tidak boleh mengabaikannya dalam aplikasi sehari-hari. masalah umum konduktor pengubah kuasa, tekanan disebabkan garis sifar tidak boleh diabaikan. Sebagai tindakan lawan untuk menjaga keselamatan hidup, ia semakin tidak dipercayai. Kabel tanah (PE): ia tidak digunakan sebagai sirkuit kerja, tetapi hanya sebagai garis penyelamatan. Guna pengesahan bumi & ldquo; ” Tengah. Apabila mesin dan peralatan penutup elektrik, arus akan segera mendarat. Walaupun ada petunjuk untuk garis PE, ia akan mendarat dari tubuh mendarat sekeliling.

Apabila menggunakan sampel minyak pengubah kuasa dalam operasi, dan kemudian mengambil sampel minyak.

Bahan-bahan mentah Fushi biru boleh digunakan untuk ikatan,AndijanHarga pengubah jenis kering seri scbh15, sehingga kebocoran minyak keseluruhan konektor boleh dikawal dengan kuasa besar; Jika operasi sebenar adalah selesa, shell logam juga boleh diikat pada masa yang sama untuk mencapai tujuan rawatan bocor.


AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industriBahagian khusus pengubah jenis kering adalah inti gantung pengubah jenis kering. inti gantung pengubah jenis kering adalah komponen penting. Bagaimana untuk menjalankan inti gantung?

Dalam keadaan normal, minyak berdasarkan minyak tidak boleh dicampur. Dalam keadaan istimewa, jika perlu menggunakan minyak baru dari gred yang berbeza, ia patut ditetapkan sama ada minyak campuran dengan darjah ais boleh digunakan mengikut keperluan kawasan, dan kemudian ujian campuran minyak patut dilakukan.

Selepas memegang bolt longgar, segel flange, dan selesaikan bolt yang mungkin akan bocor, untuk mencapai tujuan rawatan lengkap. Kekuatan bolt longgar secara ketat mengikut operasi sebenar dan teknologi pemprosesan.

Berapa harganya?Pengubah kuasa digunakan dalam semua jalur kehidupan

Terdapat juga banyak masalah yang perlu diperhatikan dalam tindakan preventif dan proses penindasan pengubah jenis kering. Apa kesan dan fungsi kunci penindasan pengubah jenis kering dan tindakan preventif yang sepadan? Mari kita menguasai dan berkonsultasi secara terperinci dengan penyunting kecil dari pembuat pengubah jenis kering.

Berapa panjang gelombang pengubah yang ditenggelamkan minyak?


AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industriMasalah umum pengubah tapak pengubah kuasa

projekAlasan utama ialah kualiti penyeludupan penyeludupan listrik adalah lemah terdapat penyeludupan kosong, penyeludupan terbuka, lubang jarum, lubang pasir dan kekurangan lain dalam penyeludupan. Penukar minyak mudah ditutup dengan serbuk penyeludupan dan cat apabila meninggalkan kilang, getaran induksi elektromagnetik akan memecahkan penyeludupan listrik dan menyebabkan kebocoran.

Bagaimana memilih pengubah jenis kering

Sebelum aplikasi, bekas pengumpulan akan dibersihkan dengan bensin kenderaan, air sabun atau penyebab organik lain (seperti fosfat trisodium) kecuali nod minyak, kemudian dicuci dengan air tap sehingga ia tidak alkalin,AndijanPenawaran pengubah minyak yang ditenggelamkan, dan air boleh dibahagikan secara evenly dari botol, kemudian dibersihkan dengan air bersih untuk banyak kali. bekas pengumpulan bersih akan dikeringkan dalam oven kering [UNK]. Selepas pendinginan, topi botol akan ditutup dengan ketat dan tidak dapat dibuka sebelum aplikasi.

AndijanBahkan, wayar tanah bukanlah hanya jenis perlindungan pendaratan. Berikut menjelaskan secara terperinci bahawa wayar tanah adalah nama umum sistem pendaratan. wayar tanah dibahagi menjadi peranti pendaratan pendaratan perlindungan dan faktor keselamatan. Di antara mereka, peranti pendaratan faktor keselamatan boleh dibahagi menjadi perlindungan pendaratan peranti pendaratan kejutan elektrik dan peranti pendaratan radiasi gelombang elektromagnetik. Pemasangan perlindungan adalah menggunakannya untuk loop untuk membuat kemudahan mencapai wayar grounding yang dinyatakan oleh fungsi.

Penukar jenis kering terdiri dari dua resisten pembuluhan, yang menghasilkan empat kumpulan kabel: & ldquo; Y[UNK]y”[UNK]& ldquo; Dy”& ldquo; Y[UNK]d” Dan & ldquo; D[UNK]d”. Di China, hanya & ldquo; Y[UNK]y” Dan & ldquo; Y[UNK]d”. Kerana terdapat juga dua jenis sambungan Y dengan wayar neutral dan tanpa wayar neutral. Jika tiada wayar neutral semua tanda tidak akan ditangkap. Jika ada wayar neutral, huruf N akan ditambah selepas huruf y Inggeris. N menunjukkan bahawa garis neutral mempunyai wayar pendaratan pengubah. Kumpulan kabel Yn. Apabila UAB meliputi UAB, tangan minit menunjuk ke & ldquo; ” Dalam kumpulan wayar baru, guna & ldquo; ” menunjukkan.

Dry type transformer factory

AndijanMaklumat produk lain
 • BerpisahParameter pengubah 500 KVA minyak yang ditenggelamkanKesan peningkatan corak agak terhad

  BerpisahParameter pengubah 500 KVA minyak yang ditenggelamkanKesan peningkatan corak agak terhad

 • Union de ReyesTubuh pompa paipKeuntungan operasi dan pembinaan

  Union de ReyesTubuh pompa paipKeuntungan operasi dan pembinaan

 • OsijekParameter pengubah jenis kering SCBPiawaian pelaksanaan

  OsijekParameter pengubah jenis kering SCBPiawaian pelaksanaan

 • Marielpompa lumpur tenggelam shaftTeknologi dalam peningkatan prestasi persekitaran

  Marielpompa lumpur tenggelam shaftTeknologi dalam peningkatan prestasi persekitaran

 • Slavonia BrodParameter pengubah kuasaCara mengimbangi pengubahsuaian

  Slavonia BrodParameter pengubah kuasaCara mengimbangi pengubahsuaian

 • Gibarapompa slurry ionPerformasi berbeza dengan suhu

  Gibarapompa slurry ionPerformasi berbeza dengan suhu

 • SesveteParameter pengubah tenggelam minyakTiga masalah biasa

  SesveteParameter pengubah tenggelam minyakTiga masalah biasa

 • Aqua VivaParameter pengubah yang ditenggelamkan minyak 250kVALangkah-langkah yang harus diambil sema

  Aqua VivaParameter pengubah yang ditenggelamkan minyak 250kVALangkah-langkah yang harus diambil sema

 • segera:Peringatan: Maklumat AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industri memberi anda AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industri oleh syarikat kami, perkhidmatan AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industri dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industri, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industri. AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industri di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di AndijanPenukar AC kering tiga fasaKedai industri, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!